PARK APART 5

Businesspark Apart

Businesspark Apart

Sobelcard, die deel uitmaakt van de Bekaert groep, verhuisde een groot deel van zijn productie waardoor de site aan de Bekaertstraat leeg kwam de staan. Op deze strategische locatie was het snel duidelijk dat dit bedrijventerrein een nieuwe uitdaging verdiende.

Het nieuwe businesspark APART wordt de uitvalbasis van zo'n 25 ambitieuze KMO’s uit de streek.

Voor deze reconversie gaf de Vlaamse Overheid hun principiële goedkeuring aan het ontwerp van het brownfieldconvenant. Een dergelijke overeenkomst motiveert vastgoedontwikkelaars om moeilijk te ontwikkelen sites, zogenaamde brownfields, om te vormen naar nieuwe inspirerende plekken voor wonen en werken. Door deze herontwikkeling wordt nieuw economisch leven in de buurt geblazen, nieuwe jobs gecreëerd en de sociale cohesie verhoogd.

De oplevering is voorzien in de zomer van 2022.


PARK APART 4

Vooruitstrevend en versterkend

In Park Apart brengen we vooruitstrevende bedrijven samen met aandacht voor design. Deze dynamiek creëert een ‘aparte’ site waar elke individu elkaar versterkt. Respectvol ruimte bieden voor innovatie stimuleert de groei van ieder bedrijf.

PARK APART 2

Park Apart is gelegen in de Bekaertstraat 8 in Zwevegem en biedt plaatst aan 22 kmo-units. Een van de grootste voordelen van de site is de vlotte bereikbaarheid, dankzij de ligging vlak bij de E17.

PARK APART 3

quote

"Reconversie van dergelijke sites is de specialiteit van Hexagon en past volledig in onze filosofie van duurzaam en maatschappelijk verantwoord bouwen en ondernemen."