De jeugdbrandweer kwam oefenen in Wervik! | Hexagon

Nieuws

algemeen Nieuws

De jeugdbrandweer kwam oefenen in Wervik!

12.11.2019

Je hebt het misschien zien voorbijgaan op onze sociale mediakanalen. Enkele maanden terug kwam de jeugdbrandweer naar ons project Businesspark Van Rullen in Wervik!

Gelukkig niet om een brand te blussen, maar om hun vaardigheden te oefenen. De toenmalige gebouwen deden dienst als decor voor hun oefeningen. We zijn zeer vereerd dat we deze jonge bende kunnen helpen met het beschikbaar stellen van een oefenruimte. Door hen die kans te bieden kunnen zij hopelijk later in heel wat gevaarlijke situaties verder leed voorkomen.

Wist je trouwens dat er op deze voormalige site brandslangen werden geproduceerd? Een symbolische plaats als je het ons vraagt!

Ondertussen zijn we al enkele maanden verder en zijn de toenmalige gebouwen gesloopt en zijn de bouwwerken gestart. In de regio is er vooral bij de kleine en middelgrote ondernemers, veel vraag naar ruimte om te ondernemen. Daarom vinden we het bijzonder boeiend om van deze voormalige site waar er in de twintigste eeuw heel wat bedrijvigheid te vinden was opnieuw ruimte te maken voor ondernemers. Ben je zelf nog op zoek naar een ruimte of wens je meer te weten over dit project?

Bezoek dan zeker https://www.vanrullen.be/ of mail naar jelle@hxgn.be.  

 

Gezocht: nieuwe projectsites. Heb jij een voorstel?
Laat het ons weten.