230223 render 2
In uitvoering

Bedrijvenpark Vief

De opslagloods van North Freeze langs de Durmakkerstraat en de Ringvaart wordt herontwikkeld tot een bloeiende, moderne bedrijfsoase voor zowel startups als doorgewinterde ondernemers. Het bedrijvenpark zal twee gebouwen tellen van 4642 m² en 3401 m² groot en creëert ruimte voor maar liefst 36 KMO-units.

Door verschillende gepassioneerde ondernemers onder één dak te brengen, wordt het bedrijvenpark een broeiplaats voor creativiteit en innovatie. VIEF is een plek waar elke ondernemer en stielman zich onmiddellijk thuis zal voelen. Ook de uitstekende ligging vlakbij de R4 en stad Gent maakt van het bedrijvenpark de ideale uitvalsbasis voor uw KMO.

In dit bedrijvenpark kan elke sector zijn plek vinden. Geen restricties, geen limieten. Ondernemen in pure vrijheid!

De vlotte bereikbaarheid van VIEF is een enorme troef. Het bedrijvenpark ligt vlakbij de R4 en autosnelweg en is zo makkelijk toegankelijk voor al uw klanten en leveranciers. Bovendien is het bedrijvenpark op een boogscheut verwijderd van de stad Gent.

Er is een erg grote vraag naar dit soort bedrijvenparken in de omgeving. Een buitenkansje dus om er aan de slag te kunnen gaan met uw KMO!

De eerste ondernemers hun intrek nemen in de eerste jaarhelft van 2024.

Lijkt dit bedrijvenpark de ideale plek voor uw onderneming? Neem dan contact met Julie: 0472 66 29 41

Meer info over Vief en verkoop