HEXAGON BOXX KORTRIJK 06
In verkoop

Businesspark Boxx


Op de voormalige Knohopack-site, een terrein van 2 ha op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, komt binnenkort Businesspark BOXX.

De huidige gebouwen worden gesloopt en maken plaats voor vier bedrijfsverzamelgebouwen, samen goed voor 9 500 m² aan ateliers, productieruimtes en opslagplaatsen. De 18 units in Businesspark BOXX hebben een oppervlakte van 225 m² tot 2 400 m², kunnen ook samen worden verkocht en zijn zo ontworpen dat ze perfect moduleerbaar zijn voor verschillende sectoren. Dat zorgt meteen voor een creatieve kruisbestuiving. Op de parking worden oplaadpalen voor elektrische wagens en fietsen voorzien.

In Businesspark BOXX worden standaard geen kantoren of showrooms voorzien, maar dankzij het flexibele grondplan kan dit wel worden bijgebouwd. De units worden casco verkocht, maar je kan ook kiezen voor een pakket mét inrichting.

Unieke ligging:

Businesspark Boxx is bijzonder goed gelegen, op slechts 3 kilometer van de Kortrijkse Grote Markt. Dat maakt Boxx interessant voor bedrijven die leveren in de stadskern.

Bezoek de projectwebsite