Shutterstock 316507238

Op zoek naar
een duurzame investering?

Wij herontwikkelen
industrieel vastgoed

Voor de ontwikkeling van onze projecten en de continuïteit van onze activiteiten, doen wij een beroep op investeringsfondsen. Hexagon onderschrijft het belang van corporate governance op elk vlak en beschikt over een raad van bestuur en bedrijfsrevisor voor een deugdelijk beheer van de fondsen. Wens je meer informatie over onze investeringsfondsen? Dan komen wij graag langs voor een uitgebreide kennismaking en presentatie van alle mogelijkheden.

HXGN TINTERSWEGHE BLANKENBERGE 07

Hexagon Invest I

Het eerste investeringsvehikel, Hexagon Invest I, is sinds oktober 2019 volledig geïnvesteerd. De verwachte omzet van de reconversieprojecten in dit fonds bedraagt ± 75 miljoen euro, de doorlooptijd bedraagt 6 jaar. Het fonds werd integraal geïnvesteerd in de aankoop van grond en gebouwen. en voorzien wordt dat we nog voor het einde van de investeringsperiode één à twee projecten in dit fonds zullen kunnen onderbrengen.

Dit fonds is samengesteld door enkele institutionele partners - waaronder PMV en Belfius Real Estate - en familiale investeerders.

HEXAGON BOXX KORTRIJK 06

Hexagon Invest II

Ook voor de toekomst op middellange termijn zijn de plannen ambitieus. Meer dan 20 projecten worden momenteel geprospecteerd en zitten in de pijplijn.

Om deze ambities waar te maken, zijn we bezig met de oprichting van een tweede investeringsfonds, Hexagon Invest II.

Interesse om in te stappen in dit fonds? Neem dan gerust contact op, wij spreken graag af om onze plannen concreet toe te lichten.

Contacteer Hexagon

The world will not be destroyed
by those who do evil,
but by those who watch them
without doing anything.

Albert Einstein

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze projecten?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.

Hexagon header image

Bewust omgaan
met ruimte

Meer dan ooit vraagt de ontwikkeling van projecten een doordachte en duurzame aanpak. Daarom focust Hexagon op de reconversie van oude bedrijfsterreinen naar nieuwe en vooruitstrevende plekken om te werken en ondernemen.

Bezoek onze website