Brandweer
12.11.2019

Jeugdbrandweer op bezoek in Van Rullen

Je hebt het misschien zien voorbijkomen op onze sociale mediakanalen: enkele maanden terug kwam de jeugdbrandweer naar ons project Businesspark Van Rullen in Wervik!

Jeugdbrandweer oefent zijn skills op site Businesspark Van Rullen

Gelukkig niet om een brand te blussen, maar om hun vaardigheden te oefenen. De toenmalige gebouwen deden dienst als decor voor hun oefeningen. We zijn zeer vereerd dat we deze jonge bende kunnen helpen met het beschikbaar stellen van een oefenruimte. Door hen die kans te bieden kunnen zij hopelijk later in heel wat gevaarlijke situaties verder leed voorkomen.

Wist je trouwens dat er op deze voormalige site brandslangen werden geproduceerd? Een symbolische plaats als je het ons vraagt!

Ondertussen zijn we al enkele maanden verder en zijn de toenmalige gebouwen gesloopt en zijn de bouwwerken gestart. In de regio is er vooral bij de kleine en middelgrote ondernemers, veel vraag naar ruimte om te ondernemen. Daarom vinden we het bijzonder boeiend om van deze voormalige site waar er in de twintigste eeuw heel wat bedrijvigheid te vinden was opnieuw ruimte te maken voor ondernemers.

Ben je zelf op zoek naar een ruimte om te ondernemen? Neem dan een kijkje op Businesspark Van Rullen!