Nieuw: Tintersweghe in Blankenberge

Binnenkort starten we aan een nieuw project: Businesspark Tintersweghe in Blankenberge.

Tintersweghe hexagon

33 nieuwe KMO-units in Businesspark Tintersweghe in Blankenberge

Het lokaal bedrijventerrein Tintersweghe wordt een terrein voor bedrijfsverzamelgebouwen. Eind 2017 deed WVI hiervoor een oproep naar projectontwikkelaars en ons voorstel werd verkozen.

We zullen twee nieuwe bedrijfsverzamelgebouwen voorzien die plaats bieden aan 33 units. Verschillende bedrijven - maximum 33 - zijn op die manier gevestigd in de twee volumes, maar functioneren volledig autonoom. De oppervlakte van de units zal variëren tussen 100 en 325 m² maar kunnen samengevoegd worden volgens noodzaak van de kopers.

Buiten voorzien we voldoende ruimte voor circulatie en bijhorende parkeerplaatsen. Het gebouw vooraan is de eyecatcher van het bedrijvenpark. Hier komen de kantoorruimtes met prachtig zicht op de Uitkerkse polder. Zoals steeds besteden we bijzondere aandacht aan hoogstaande en aantrekkelijke architectuur in combinatie met een verfijnde aanleg van de omgeving.

Vanzelfsprekend is ook aan duurzaamheid gedacht: zo komen er onder andere zonnepanelen, een warmtepomp en een laadpunt voor elektrische fietsen en wagens.

Binnenkort starten we aan de commercialisatie: meer nieuws volgt!