Verkoop Businesspark Tintersweghe Blankenberge van start

Ondernemen aan de Belgische kust? Dat kan binnenkort in Businesspark Tintersweghe in Blankenberge.

HXGN TINTERSWEGHE BLANKENBERGE 03

Businesspark Tintersweghe: plaats voor 33 KMO-units

De bedrijfsverzamelgebouwen van Businesspark Tintersweghe bieden plaats aan 33 units. De oppervlakte van de afzonderlijke units varieert tussen 100 en 325 m² en kunnen op maat van het bedrijf worden samengevoegd of aangepast.

Hoogstaande architectuur en focus op duurzaamheid

De bedrijfsverzamelgebouwen bestaan uit 2 volumes. Buiten is er voldoende ruimte voor circulatie en bijhorende parkeerplaatsen.

Het gebouw vooraan is de eyecatcher van het bedrijvenpark, met kantoorruimtes met prachtig zicht op de Uitkerkse polder. Er is bijzondere aandacht voor hoogstaande en aantrekkelijke architectuur in combinatie met een verfijnde aanleg van de omgeving. In het ontwerp is er ook gefocust op duurzaamheid. Zo zijn er onder andere zonnepanelen, een warmtepomp en een laadpunt voor elektrische fietsen en wagens.

Slim omgaan met ruimte

Zoals steeds gaan we zorgvuldig om met de schaarse ruimte in Vlaanderen. Door slim om te springen met ruimte en oppervlaktes maximaal te benutten, creëren we een levendige omgeving met een economische én maatschappelijke meerwaarde. De bedrijfsverzamelgebouwen worden bij uitstek een plek waar bedrijven zich ontwikkelen en groeien.

Voor meer informatie over Businesspark Tintersweghe in Blankenberge kan je steeds contact met ons opnemen.