Bedrijfsvastgoed met een missie | Hexagon

Bedrijfsvastgoed met een missie

Vastgoed met kansen voor bedrijven 

Hexagon (her)ontwikkelt bestaande gebouwen of nieuwe gronden tot bedrijfsvas​tgoed. Stuk voor stuk projecten met een eigen filosofie en aanpak. We creëren geen anonieme sites, maar units waar bedrijven optimaal ontwikkelen en groeien. Met lage kosten, maximale faciliteiten en vooral ruimte om te netwerken.

  • Ruimte om te ondernemen
  • Ruimte om te netwerken
  • Ruimte met een meerwaarde

Ruimte optimaal benutten

Door slim om te springen met ruimte, bestaande sites nieuw leven in te blazen en oppervlakte optimaal te benutten, zijn we een incubator voor (startende) ondernemingen. Want ruimte, zeker ruimte om te ondernemen is schaars in Vlaanderen. Net daarom springen we er zo zorgvuldig mee om. Duurzaamheid, betaalbaarheid en boeiende architectuur staan centraal in elk project.  

Maatschappelijke meerwaarde

Hexagon staat voor ruimte om te ondernemen met respect voor de omgeving en een afkeer van versnippering. Daarom kiezen we voor lange termijnrelaties met alle partners en vastgoedontwikkeling met een maatschappelijke meerwaarde. Net zoals de zeshoekige cellen in een honinggraat zorgen voor een levendige en perfect georganiseerde bijenkorf, zorgt Hexagon voor een optimaal gebruik van de ruimte en een bruisende omgeving om te ondernemen.

 

Team

Jelle Vandendriessche

Zaakvoerder
0485 327 666
Jelle@hxgn.be

Stijn Eyckmans

CFO
0473 939 472
Stijn@hxgn.be

 

Nils Synhaeve

Project Manager
0494 56 40 33
Nils@hxgn.be

 

Nick Prinsier

Sales Account Manager
0474 55 22 35
Nick@hxgn.be

ir. Gudrun Leys

Project Developer
+32 497 20 59 88
Gudrun@hxgn.be

Gezocht: nieuwe projectsites. Heb jij een voorstel?
Laat het ons weten.