IMG 8158

Businesspark Sint-Niklaas

Businesspark Sint-Niklaas


De voormalige stelplaats van De Lijn, die sinds 1980 de uitvalsbasis was voor 65 bussen voor het De Lijn-netwerk in Waasland , wordt door Hexagon herontwikkeld tot een aangename plaats om te ondernemen.

Een tiental jaar terug werd vastgesteld dat het comfort van de gebouwen niet langer voldeed aan normen. Gezien de site voor De Lijn te weinig perspectief bood op vlak van uitbreidingsmogelijkheden werd beslist niet te renoveren, maar te verhuizen naar een grotere site. In 2016 werd de nieuwe site op Europark-Zuid, vlak naast het gigantische distributiecentrum van supermarktketen Lidl in gebruik genomen en werd het gebruik van voorliggende site steeds verder afgebouwd.

Sinds april 2020 staat het gebouw officieel leeg.

De gebouwen zullen worden gesloopt, alsook de twee woningen om ruimte te maken voor een gloednieuw gebouw op maat.
IMG 8179

Verhuizen voor perspectief

Een tiental jaar terug werd vastgesteld dat het comfort van de gebouwen niet langer voldeed aan de normen. Gezien de site voor De Lijn te weinig perspectief bood op vlak van uitbreidingsmogelijkheden werd beslist niet te renoveren, maar te verhuizen naar een grotere site.

IMG 8192

Ontwikkelen op maat

Sinds april 2020 staat het gebouw officieel leeg. De gebouwen zullen worden gesloopt, alsook de twee woningen om ruimte te maken voor een gloednieuw gebouw.