Hexagon 88 min

Opportuniteiten

Hexagon 055 min 2023 01 31 121845 tsar

2391 HEXAGON CAMPAGNE GBL 01

Wat zoeken we?

We zijn steeds op zoek naar grote (bedrijfs)terreinen of bestaande gebouwen voor de ontwikkeling van nieuwe projecten. Ook complexe situaties schrikken ons niet af, onze experten zijn thuis in heel wat technische en stedenbouwkundige uitdagingen en gaan steeds in dialoog om tot een geslaagde realisatie te komen..

Adobe Stock 402038366 min

Een leegstaand pand of site gezien?

Samen gaan we voor een win-win situatie! Heb of ken je iemand met een interessante grond of site van min. 3.000 m2? Laat het ons weten, wij belonen jou met een mooie premie wanneer de aankoop effectief doorgaat.

Marktconforme prijs

Is er voldoende ontwikkelingspotentieel op jouw grond of site? Je ontvangt van ons een voorstel voor een correcte prijs. Hiervoor doen we een uitgebreide marktstudie en baseren we ons op de marktprijzen in de buurt.

Persoonlijke aanpak en discretie

We behandelen elk dossier met respect en geven het nodige advies bij de complexe procedures. We handelen efficiƫnt, discreet en integer. Het resultaat? Een snelle besluitvorming en een betrouwbaar traject.

Volledige ontzorging

Ons team heeft een uitgebreid netwerk om je feilloos doorheen alle administratieve formaliteiten te begeleiden. Reken op correct financieel, juridisch en technisch advies en vertrouw op een zorgeloos proces.

Financiƫle zekerheid

Met Hexagon werk je samen met een solvabel en sterk bedrijf, je bent dus zeker dat je tijdig je geld krijgt en je loopt geen enkel risico. De overeenkomst wordt in nauw overleg met je notaris opgemaakt, zonder kleine lettertjes.

Industrieel vastgoed gezocht