Werken Businesspark Tintersweghe zijn gestart! | Hexagon

Nieuws

algemeen Nieuws

Werken Businesspark Tintersweghe zijn gestart!

27.11.2019

Sinds deze week zijn we begonnen met de werken van Businesspark Tintersweghe! De afgelopen weken en maanden werden de laatste kmo-ruimtes verkocht. Een bijzondere start van een uniek project.

Unieke ligging voor kmo’s in West-Vlaanderen

Businesspark Tintersweghe in Blankenberge vestigt zich in een bedrijvige, groene omgeving op een paar kilometer van de Expresweg, E40 en E403. Dit project biedt een uitstekende uitvalsbasis voor de hele regio en past perfect in onze filosofie. Zo creëren wij geen anonieme sites, maar ruimtes waar bedrijven optimaal ontwikkelen en groeien. De casco oplevering van de eerste kmo-ruimtes zijn voorzien in het voorjaar van 2020.

De aannemers voor dit project zijn Olivier Construct voor de wegenis en Beeuwsaert Construct voor de realisatie van de gebouwen.

Zowel bij Tintersweghe als bij onze andere projecten zorgen we ervoor dat de oppervlakte optimaal benut wordt. Daarnaast zorgen we er ook voor dat er bij bestaande sites nieuw leven wordt ingeblazen. Door dit te combineren met een interessante ligging trachten wij dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kmo’s die op zoek zijn naar een ruimte om te ondernemen.

Meer weten? Klik hier: www.tintersweghe.be

Gezocht: nieuwe projectsites. Heb jij een voorstel?
Laat het ons weten.