Hexagon header image

Bewust omgaan
met ruimte

Meer dan ooit vraagt de ontwikkeling van projecten een doordachte en duurzame aanpak. Daarom focust Hexagon doelbewust op de reconversie van oude terreinen naar vooruitstrevende projecten met een open uitstraling en aanstekelijke dynamiek. Plekken waar ruimte is om te wonen en te ondernemen, gekenmerkt door de stempel van Hexagon.

Op al onze sites integreren wij duurzame initiatieven die de biodiversiteit in de streek terug in balans brengen. Zo draagt Hexagon opnieuw zijn steentje bij om mee te bouwen aan een betere wereld.

Duurzaam
ontwikkelen

Een duurzame aanpak vertaalt zich in elk aspect van een Hexagon-project. Van bouwtechnieken over samenwerkingen tot de bestemming van het project: alles is geënt op een bloeiende toekomst voor mens en omgeving.

Optimaal gebruik
van de ruimte

Ruimte is schaars in Vlaanderen. Daarom focussen we op de reconversie van bestaande sites en vullen we de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk in met een maximaal aanbod van faciliteiten.

Respect voor
de omgeving

Vanuit onze afkeer voor versnippering selecteren we onze locaties zorgvuldig en laten we open en groene zones ongemoeid. We zetten in op duurzame initiatieven om de natuur zijn balans terug te geven die ze verdient.

Eigen filosofie
en aanpak

We bouwen vooruitstrevende plekken in een boeiende architectuur met aandacht voor aanstekelijke bedrijvigheid. Geen anonieme sites maar uitnodigende projecten die als incubator fungeren zodat bedrijven een netwerk kunnen vormen en elkaar automatisch versterken.

DJI 0006 V2 2 min

Reconversie voor
duurzame toekomst

Hexagon werd in 2017 opgericht door Jelle Vandendriessche in Roeselare. Vanuit zijn ruime ervaring in grootschalige reconversie- en industriële projecten in Vlaanderen, besloot hij zijn uitgesproken visie op innovatieve projectontwikkeling verder te zetten onder de vorm van Hexagon. Het idee? Niet lukraak bouwen waar het kan of mag, maar wel slim omgaan met bestaande sites en de vrijgekomen ruimte zo optimaal mogelijk invullen. Hexagon is actief in West- en Oost-Vlaanderen en focust vandaag hoofdzakelijk op bedrijfsvastgoed, maar kijkt ook uit naar reconversie van residentieel vastgoed.

maak kennis met ons team
56913280 2307881596119315 8924376990895570944 n min

Vastgoedprojecten
met meerwaarde voor
mens en omgeving

Onze vastgoedprojecten laten zich kenmerken door hun boeiende architectuur, duurzame technieken, aandacht voor biodiversiteit en een efficiënte invulling zodat de capaciteit van de ruimte maximaal benut kan worden. Stuk voor stuk op een aantrekkelijke locatie, waar wonen en werken aangenaam wordt.

bekijk onze projecten
Hexagon 147 min

Hexagon community

Bij Hexagon word je opgenomen in de Hexagon community: 'Hexaclub'. Dit platform brengt niet alleen al zijn leden in contact met elkaar maar dient ook om praktische informatie efficiënt te delen. Zo creëren we een dynamiek waarin ondernemers spontaan een groot en sterk netwerk kunnen opbouwen. Dé perfecte start om samen te groeien.

Het team van Hexagon

 • Jelle Vandendriessche

  Bestuurder — Directeur

  Jelle richtte Hexagon op in 2017. Voorheen specialiseerde hij zich bij projectontwikkelaar PSR in constructiemanagement en brownfieldherontwikkeling. Vervolgens stond hij in 2009 als mede-oprichter ook aan de wieg van projectontwikkelaar Re-Vive.

 • Stijn Eyckmans

  Bestuurder — Financieel Directeur

  Samen met Jelle bepaalt Stijn de financiële en strategische koers van Hexagon. Hiervoor kan Stijn terugvallen op zijn ervaring als financieel directeur van de diepvriesgroentedivisie van Greenyard en bestuurder van Werkhuizen en Montagebedrijf Deswarte.

 • Nils Synhaeve

  Project Manager

  Nils leidt de verschillende projecten in uitvoering in goede banen. Hij startte zijn carrière bij het gerenommeerde Besix, waar hij als project manager verantwoordelijk was voor een brede waaier aan grootschalige residentiële projecten.

 • Gudrun Leys

  Projectontwikkelaar

  Gudrun staat in voor de ontwikkeling van vastgoedprojecten van Hexagon. Als ingenieur-architect vertegenwoordigde ze voorheen de provincie West-Vlaanderen bij investeringsprojecten en fungeerde ze als projectregisseur bij de ontwikkeling van verschillende provinciale domeinen.

 • Jennis Desmet

  Marketing & Community Manager

  Een sterk bedrijf vraagt een sterke branding. Jennis verzorgt binnen Hexagon de marketing en communicatie. Ook bouwt ze als community manager aan een duurzaam netwerk voor alle klanten. Haar expertise haalt ze uit ervaring binnen het marketing team van een internationaal beursgenoteerd bedrijf.

 • Julie Casier

  Business Development Manager

  Julie is verantwoordelijk voor de prospectie en analyse van projectgronden. Haar ervaring en passie voor vastgoed deed ze op bij een West-Vlaams vastgoedkantoor waar ze meer dan acht jaar actief was.

 • Kobe Sambaer

  Project Manager

  Kobe volgt de projecten in uitvoering op. Als werfleider bij verschillende infrastructuuraannemers kon hij de nodige ervaring op doen, waardoor hij nu bij Hexagon een sterk communicatief team vormt met de diverse aannemers.

We bouwen aan
innovatieve projecten
die niet alleen ruimte
innemen, maar vooral
ook ruimte teruggeven.

Gudrun Leys

Projectontwikkelaar