DSF5377

Hexagon zoekt
projectgronden

Verkoop in vertrouwen
aan Hexagon

Van (oud) terrein naar bruisend KMO-park? Een samenwerking met Hexagon wordt gekenmerkt door kwaliteit en vertrouwen. Daarbij zorgt onze snelle besluitvorming en transparante communicatie voor een zorgeloos verkoopproces.

DSF5355 2

Wat zoeken we?

Voor de ontwikkeling van nieuwe projecten is Hexagon steeds op zoek naar (bedrijfs)terreinen of bestaande gebouwen van minimaal 5.000 m² tot 10 hectaren. Daarbij schrikken complexe situaties ons niet af. Onze experten zijn thuis in technische en stedenbouwkundige uitdagingen en gaan steeds in dialoog om een geslaagd project te realiseren.

Verkoop jouw site aan Hexagon en zie het uitgroeien tot een veelbelovende plek vol bedrijvigheid.

Waarom verkopen aan Hexagon?

Wil je jouw projectgrond niet zomaar van de hand doen, maar er samen met ons een vooruitstrevend project realiseren? Bij Hexagon kan je rekenen op een snelle besluitvorming en zorgeloos verkoopproces, waarbij we streven naar een succesvol partnership dat onze gemeenschappelijke doelen behartigt.

Marktconforme prijs

Op basis van een uitgebreide marktstudie en de vastgoed- en grondwaarden in de buurt doen we een correct en transparant prijsvoorstel.

Persoonlijke aanpak en discretie

We behandelen elk dossier met respect en geven het nodige advies bij complexe procedures.

Volledige ontzorging

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk begeleiden we je moeiteloos doorheen alle administratieve formaliteiten.

Financiële zekerheid

Hexagon is een solvabel en sterk bedrijf, waardoor je verzekerd bent van een vlotte betaling bij verkoop.

HEXAGON 6 X8 A8761 MOQO HR

“Bij de verkoop van onze oude site konden we rekenen op de betrouwbare hands-onmentaliteit van Hexagon, dankzij duidelijke afspraken en een transparante communicatie.”

Tom Verhulst

CEO Intermat

Ontdek het hele verhaal
06 brochure a4 vert 1

Ontdek in onze magazine meer over onze aanpak bij de aankoop van jouw projectgrond.

Download onze bedrijfsbrochure

Neem contact
met ons op

Heeft u (weet) van een interessante locatie van minimum 5.000 m² met potentieel? Laat het weten via onderstaand formulier, wij nemen snel contact met je op.

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.