DSC 3210

Investeringsfondsen voor
inspirerende projecten

Hexagon-fondsen voor
een solide toekomst

Om onze veelzijdige projecten te realiseren en de continuïteit van onze activiteiten te verzekeren, doen we een beroep op investeringsfondsen. Daarbij worden de opgehaalde bedragen integraal geïnvesteerd in nieuwe en duurzame bedrijvenparken. Hexagon onderschrijft het belang van corporate governance op elk vlak en beschikt over een raad van bestuur en bedrijfsrevisor. Een deugdelijk beheer en goed bestuur van deze fondsen verzekert Hexagon in de toekomst van een solide groei en nieuwe opportuniteiten.

HXGN TINTERSWEGHE BLANKENBERGE 07

Hexagon Invest I

Het eerste investeringsfonds, Hexagon Invest I, werd sinds oktober 2019 volledig geïnvesteerd. De verwachte omzet van de reconversieprojecten in dit fonds bedraagt ± 75 miljoen euro, de doorlooptijd bedraagt 6 jaar. Dit fonds werd samengesteld door enkele institutionele partners - waaronder PMV en Belfius Real Estate - en familiale investeerders en werd integraal geïnvesteerd in de aankoop van gronden en gebouwen.

HEXAGON BOXX KORTRIJK 04

Hexagon Invest II

Om onze ambities voor de toekomst waar te maken, richtten we een tweede investeringsfonds op: Hexagon Invest II. Binnen deze plannen werden twintig projecten geprospecteerd. Intussen werd deze kapitaalronde ook succesvol afgerond.

230223 render 4

Hexagon Invest III

Onze nieuwste kapitaalronde wordt binnenkort gelanceerd.

Meer weten over onze fondsen?

Hexagon informeert je graag
HEXAGON 6 X8 A7974 MOQO WEB 1

“Ons team herkent
opportuniteiten en zorgt
ervoor dat projecten
tot hun volle potentieel
ontwikkeld worden.”

Stijn Eyckmans

Bestuurder Hexagon

Contacteer Hexagon