Interactieve hub aan
de rand van de stad

Voor dit project keert Hexagon terug naar de stad waar het zijn roots kende. Naast ondernemingsruimtes, die gebouwd worden met respect voor groen en omgeving, word je als ondernemer meteen opgenomen in de Hexahub-community: een levendig ecosysteem waar kennis, projecten en ideeën kunnen uitgewisseld worden.

AM Hexagon EXT06 Final 20201222

Een nieuwe thuis

Hexahub wordt dé troef van de regio: een kantoorgebouw met 10 kantoorruimtes en 28 kmo-units verspreid over vier gebouwen. Leuk detail: als Hexagon brengen we er ook zelf onze nieuwe hoofdzetel in onder.

AM Hexagon EXT03 Final 20201222 PEOPLE

Duurzaamheid troef

Bij het ontwerpen van Hexahub, heeft GC Architecten uit Meulebeke rekening gehouden met de duurzaamheidsambities van de projectontwikkelaar en de stad Roeselare. Dit resulteert in de keuze van kwalitatieve afwerkingsmaterialen, het opwekken van lokale energie voor onder andere 10 laadpalen en een retentiebekken dat bij hevige of langdurige buien overtollig regenwater opvangt, opdat dit vertraagd naar naburige beken stroomt en zo de kans krijgt om te infiltreren naar het grondwater.

AM Hexagon EXT04 Final 20201222 PEOPLE

“We staan bekend voor het ontwikkelen van bedrijfsverzamel- en kantoorgebouwen waar bedrijven uit diverse sectoren samenkomen. Zo worden verschillende dienstverleningen gecentraliseerd en ontstaat er een kruisbestuiving tussen de bedrijven.”