AM Hexagon Zwevegem Phase2 EXT01 final 20211208 2

Park Apart - Kantoren

Meer over Park Apart en verkoop

Kantoren voor
innovatie en groei

Toen Sobelcard een groot deel van zijn productie verhuisde, werd het tijd om nieuw leven door de site te blazen. In het nieuwe Park Apart vinden ondernemers naast 22 kmo-units ook een kantoorgebouw met afgewerkte ruimtes vanaf 142 m² tot 876 m². Door deze herontwikkeling wordt nieuw economisch leven in de buurt geblazen, nieuwe jobs gecreëerd en de sociale cohesie verhoogd.

AM Hexagon Zwevegem EXT01 Final 20211011

Zes keer een nieuwe thuis

Aan de voorzijde van het park vormt het kantoorgebouw de tweede fase van Park Apart. Dit fraaie architecturale kantoorgebouw biedt plaats aan zes kantoren voor ondersteunende functies. In Park Apart vinden trendsetters hun uitdaging, innovatievelingen voelen zich er onmiddellijk thuis.

AM Hexagon Zwevegem Phase2 INT01 final 20211208

Flexibiliteit troef

De zes kantoren kunnen flexibel ingedeeld of samengevoegd worden. Alle kantoren worden afgewerkt en zijn bij oplevering onmiddellijk instapklaar. Bij projectaanvang kunnen ruimtes nog samengevoegd worden om zo een volledig kantoorlaag in te nemen.

AM Hexagon Zwevegem Phase2 EXT04 final 20220112 2

"Reconversie van dergelijke sites is de specialiteit van Hexagon en past volledig in onze filosofie van duurzaam en maatschappelijk verantwoord bouwen en ondernemen."