Shutterstock 316507238

Op zoek naar een
duurzame investering?

Voor de ontwikkeling van onze projecten en de continuïteit van onze activiteiten, doen wij een beroep op investeringsfondsen. Hexagon onderschrijft het belang van corporate governance op elk vlak en beschikt over een raad van bestuur en bedrijfsrevisor voor een deugdelijk beheer van de fondsen.

Wens je meer informatie over onze investeringsfondsen? Dan komen wij graag langs voor een uitgebreide kennismaking en presentatie van alle mogelijkheden.

The world will not be destroyed
by those who do evil,
but by those who watch them
without doing anything.

Albert Einstein
HXGN TINTERSWEGHE BLANKENBERGE 07

Hexagon Invest I

Het eerste investeringsvehikel, Hexagon Invest I, is sinds oktober 2019 volledig geïnvesteerd. De verwachte omzet van de reconversieprojecten in dit fonds bedraagt ± 75 miljoen euro, de doorlooptijd bedraagt 6 jaar. Het fonds werd integraal geïnvesteerd in de aankoop van grond en gebouwen. en voorzien wordt dat we nog voor het einde van de investeringsperiode één à twee projecten in dit fonds zullen kunnen onderbrengen.

Dit fonds is samengesteld door enkele institutionele partners - waaronder PMV en Belfius Real Estate - en familiale investeerders.

HEXAGON BOXX KORTRIJK 04

Hexagon Invest II

Ook voor de toekomst op middellange termijn zijn de plannen ambitieus. Meer dan 20 projecten worden momenteel geprospecteerd en zitten in de pijplijn.

Om deze ambities waar te maken, zijn we bezig met de oprichting van een tweede investeringsfonds, Hexagon Invest II.

Interesse om in te stappen in dit fonds? Neem dan gerust contact op, wij spreken graag af om onze plannen concreet toe te lichten.

Contacteer Hexagon